IP tehnologija je tehnologija prihodnosti, prav tako to velja za IP domofone Oglejte si katalog in se prepričajte o njihovih zmogljivostih.

Kvalitetne Zanesljive Sodobne rešitve in naprave za ordinacije

Sodobno ordinacijo oz. ordinacijo prihodnosti, bo odlikoval prijazen odnos do pacientov in hkrati večji nadzor nad dogajanjem v čakalnici ali ordinaciji. Mi vam poiščemo optimalno rešitev za vašo ordinacijo, povezavo najsodobnejše opreme, ki vam skupaj zagotavlja največje zadovoljstvo pri uporabi: sodobni IP domofoni, ki sprejmejo paciente in hkrati nadzorujete dogajanje v čakalnici, na hodniku ter IP sistem ozvočenja preko katerega jih povabite v ordinacijo in jim predvajate glasbo, da je čakanje krajše. Z sodobnimi IP sistemi tako lahko opremite tako obstoječe ordinacije kot tudi tiste, ki se šele gradijo.

Ponudimo vam torej lahko celovite rešitve na področju IP ozvočenja, IP domofonije, IP telefonije in kontrole dostopa. Pri vseh rešitvah vam nudimo strokoven in prijazen nasvet ter rešitev, za katero vam zagotavljamo, da boste zadovoljni tako danes kot tudi v prihodnje.


layout styles

IP domofoni

Z izbiro IP domofona 2N boste izbrali najvarnejši in najzanesljivejši domofon na trgu. Kombinacija vseh oblik zaščite povečuje raven varnosti poslovnih objektov. Z IP domofoni 2N boste poskrbeli za popoln varnostni sistem, ter večje udobje, varnost zaposlenih in obiskovalcev saj pokrivajo vse vidike varnosti.

IP domofoni 2N lahko okrepijo varnost vaše ordinacije, saj pokrivajo prav vse vidike varnosti in hkrati poskrbijo za večje udobje zaposlenih in obiskovalcev.

 • Samodejno zapahnjena vrata: Funkcija časovni profili omogoča, da so vrata odprta v času delovnih ur kasneje se pa samodejno zaklenejo.
 • Vgrajena kontrola dostopa: Domofon 2N z integrirano kontrolo dostopa lahko uporabite na vhodu za zaposlene, ali druge prostore kjer je vstop omejen.
 • Večja varnost: Povezava v obstoječ varnostni sistem ali le enostavna kontrola vhoda. IP domofoni 2N lahko namreč predstavljajo dodatno kamero, ki je skrita in ki obiskovalca posname v višini obraza.
 • Mobilnost: Ste strankam vedno na voljo za informacije, saj klic lahko sprejmete na mobilnem telefonu, računalniku.
 • Poenotena oprema: Interni klici med ordinacijami, prostori, saj so notranje enote domofonov hkrati tudi telefonski aparati (IP telefoni, mobilni telefoni), ki povezani v IP telefonijo omogočajo interne klice in po želji tudi klice izven ustanove. Tako imate enotne notranje enote, ki služijo več namenom .

IP telefonija

Glede na sodoben trend v telekomunikacijah je IP telefonija danes praktično prava rešitev za vse nove sisteme. Postaja namreč vse bolj razvita in zato prava rešitev za sedanjost in prihodnost. Pri svojih rešitvah uporabljamo rešitve priznanih proizvajalcev opreme za IP telefonijo Innovaphone, Grandstream ter zanesljive, preproste in cenovno ugodne telefonske centrale InovaX.

Klasična telefonija

Vkolikor si želite klasičen sistem telefonije ali pa je vaš sistem že postavljen in bi ga želeli le nadgraditi, dopolniti, vam prav tako lahko ponudimo sodobne IP telefonske centrale ali klasične govorne strežnike svetovno znanega proizvajalca Alcatel-Lucent. Za vse Alcatel-Lucent sisteme namreč že več kot 12 let nudimo:

 • vzdrževanje
 • servis
 • nadgradnje
 • postavitev novih sistemov
 • pomoč pri iskanju rešitve
 • svetovanje in izvedba
style switcher

layout styles

IP ozvočenje

IP avdio sistem 2N NetAudio Decoder ponuja široko paleto sodobnih funkcij za vsako ordinacijo:

 • zagotavlja kakovosten zvok v ordinaciji, čakalnici
 • preko konzole enostavno povabite paciente v ordinacijo
 • predvajate spletni radio
 • iz centralne lokacije lahko predvajate obvestila tudi po drugih enotah, oddaljenih lokacijah
 • predvajanje lahko omejite le na določene prostore (vzpostavite različne cone za predvajanje, jih časovno nastavite (vsakič ob isti uri/datumu ali v tistem trenutku, ko to želite),
 • obvestila oddajate preko računalnika, mikrofona, mobilnega telefona.

S sistemom 2N NetAudio Decoder boste imeli vedno najsodobnejši sistem ozvočenja, saj se funkcije stalno nadgrajujejo in je to sistem prihodnosti. Povežete ga lahko z ostalimi IP sistemi, tudi s sistemom domofonov – npr. v primeru požara predvajate nujna obvestila po vseh zvočnikih in IP domofonih (zvočnik v domofonu je dodaten zvočnik v sistemu).