IP tehnologija je tehnologija prihodnosti, prav tako to velja za IP domofone Oglejte si katalog in se prepričajte o njihovih zmogljivostih.

Kvalitetne Zanesljive Sodobne rešitve in naprave za poslovne prostore

Za sodobno stavbo, ki odraža eleganco in sodobnost vašega podjetja. Pri nas vam poiščemo in izvedemo celovite rešitve tako za obstoječe poslovne prostore kot tudi novogradnje ali morda trenutno le idejne projekte. Z dolgoletnimi izkušnjami, ki jih imamo, vam lahko postavimo zanesljiv sistem klasične ali IP telefonije ter ga po želji dopolnimo in povežemo še z IP domofoni in IP ozvočenjem. V naši ponudbi boste našli le kvalitetne in zanesljive produkte za rešitve, ki so prisotne na številnih poslovnih objektih, tako po svetu kot tudi v Sloveniji. Ali je vaša poslovna stavba sodobna in že pripravljena na prihodnost?

Svetujemo in izvedemo vam lahko celovite rešitve na področju IP in klasične telefonije, IP ozvočenja, dvosmerne komunikacije za dvigala, IP domofonov, in kontrole dostopa. Pri vseh rešitvah vam nudimo strokoven in prijazen nasvet ter rešitev, za katero vam zagotavljamo, da boste zadovoljni tako danes kot tudi v prihodnje.


layout styles

IP domofoni

Z izbiro IP domofona 2N boste izbrali najvarnejši in najzanesljivejši domofon na trgu. Kombinacija vseh oblik zaščite povečuje raven varnosti poslovnih objektov. Z IP domofoni 2N boste poskrbeli za popoln varnostni sistem, ter večje udobje, varnost zaposlenih in obiskovalcev saj pokrivajo vse vidike varnosti.

IP domfoni 2N vam nudijo popolno udobje za vas in vaše stranke:

  • Integrirana kontrola dostopa: Domofon 2N z integrirano kontrolo dostopa lahko uporabite na vhodu za zaposlene, ali le za omejitev vstopa v druge prostore.
  • Nastavljivost: S pomočjo funkcije časovni profili, lahko nastavite, da so vrata odprta v času uradnih ur, vmes se pa samodejno zaklenejo.
  • Mobilnost: Zagotavljajo mobilnost, dosegljivost tudi izven delovnega časa. Ste dostopni za informacije tudi izven delovnega časa, kjerkoli se nahajate preko mobilnega telefona, računalnika. V primeru nedosegljivosti lahko prejmete sliko obiskovalca po mailu
  • Interni klici: Interni klici med pisarnami, prostori, saj so notranje enote domofonov hkrati tudi telefonski aparati (IP telefoni, mobilni telefoni), ki povezani v IP telefonijo omogočajo interne klice in po želji tudi klice izven ustanove. Tako imate enotne notranje enote, ki služijo več namenom

Gre za dolgoročno investicijo, s katero boste lahko vedno zadovoljno uporabljali najnovejše funkcije, ki se bodo stalno nadgrajevale.


IP telefonija

Glede na sodoben trend v telekomunikacijah je IP telefonija danes praktično prava rešitev za vse nove sisteme. Postaja namreč vse bolj razvita in zato prava rešitev za sedanjost in prihodnost. Pri svojih rešitvah uporabljamo rešitve priznanih proizvajalcev opreme za IP telefonijo Innovaphone, Grandstream ter zanesljive, preproste in cenovno ugodne telefonske centrale InovaX.

Klasična telefonija

Vkolikor si želite klasičen sistem telefonije ali pa je vaš sistem že postavljen in bi ga želeli le nadgraditi, dopolniti, vam prav tako lahko ponudimo sodobne IP telefonske centrale ali klasične govorne strežnike svetovno znanega proizvajalca Alcatel-Lucent. Za vse Alcatel-Lucent sisteme namreč že več kot 12 let nudimo:

  • vzdrževanje
  • servis
  • nadgradnje
  • postavitev novih sistemov
  • pomoč pri iskanju rešitve
  • svetovanje in izvedba
style switcher

layout styles

IP ozvočenje

IP avdio sistem 2N NetAudio Decoder vam nudi več kot klasični sistemi ozvočenja. Odlikujejo ga namreč številne sodobne funkcije:

  • iz centralne lokacije lahko predvajate obvestila tudi po podružnicah, oddaljenih lokacijah
  • predvajanje lahko omejite le na določene prostore (vzpostavite različne cone za predvajanje, jih časovno nastavite (vsakič ob isti uri/datumu ali v tistem trenutku, ko to želite),
  • obvestila oddajate preko računalnika, mikrofona, mobilnega telefona.

IP avdio sistem lahko tako v poslovnih prostorih uporabite za predvajanje spletnega radia (različen po različnih pisarnah), obveščate zaposlene (sestanki), predvajate oglase za stranke.


Dvigala

Po zakonu morajo danes zaradi večje varnosti biti vsa dvigala opremljena z napravami za dvosmerno komunikacijo. To pomeni, da mora biti v dvigalo vgrajena naprava a dvosmerno komunikacijo, ki jo nato preko PSTN, GSM ali IP linije povežemo s klicnim centrom, kjer se nam v primeru, da ostanemo v dvigalu, javi dežurna oseba in nam organizira čimprejšnjo pomoč. V naši ponudbi so naprave podjetja 2N, in sicer:

  • Lift1 – naprava za eno dvigalo
  • Lift8 – naprava, ki omogoča združitev do 8 dvigal na eno linijo
  • LiftCam – kamera v dvigalu za večjo varnost
  • Lift8 enote za po in nad kabino ter enota za strojnico
  • Enota za gasilsko dvigalo

Pripravljeni smo torej na prihodnost in z nami ste lahko pripravljeni tudi vi. Samo vprašanje časa je namreč, kdaj bo obvezna tudi enota pod in nad kabino, in sistem 2N je razširljiv in nadgradljiv tudi kasneje.

style switcher