IP tehnologija je tehnologija prihodnosti, prav tako to velja za IP domofone Oglejte si katalog in se prepričajte o njihovih zmogljivostih.

Kvalitetne Zanesljive Sodobne rešitve in naprave za trgovske centre

Brez dvoma so trenutno trgovski centri višek urbane kulture, saj so vse večji, vse bolje in lepše opremljeni, kupcu vse bolj prijazni. V njih se ljudje zbirajo, sprehajajo, družijo in preživljajo tako stresne, kot tudi prijetne trenutke. Zgrajeni so po dobro premišljenih načelih in standardih in že pri načrtovanju gradnje projektant natančno določi tudi navidez še tako nepomembne podrobnosti. Poleg velikosti in podobe sodobne zgradbe so pomembni elementi tudi domofoni, ozvočenje, telefonija in kontrola dostopa.


layout styles

IP domofoni

Z IP domofoni 2N boste poskrbeli za popoln varnostni sistem, ter večje udobje, varnost zaposlenih in obiskovalcev saj pokrivajo vse vidike varnosti.

Poleg najvišje varnosti vam IP domofoni 2N omogočajo še številne druge prednosti:

 • Kontrola dostopa: Domofon 2N z integrirano kontrolo dostopa lahko uporabite na vhodu za zaposlene, ali druge prostore kjer je vstop omejen.
 • Kvalitetna kamera: Povezava v obstoječ varnostni sistem ali le enostavna kontrola vhoda. IP domofoni 2N lahko namreč predstavljajo dodatno kamero, ki je skrita in ki obiskovalca posname v višini obraza.
 • Mobilnost: Varnostnik lahko iz trgovine spremlja kamere ali prihod trgovskih potnikov, promotorjev na službenem vhodu in jim po potrebi odpre preko mobilnega telefona, računalnika.
 • Prednastavljeni profili: S pomočjo funkcije časovni profili, lahko nastavite, da so vrata odprta v času uradnih ur, vmes se pa samodejno zaklenejo.
 • Interni klici in integracija v IP telefonijo: Interni klici med pisarnami, prostori, saj so notranje enote domofonov hkrati tudi telefonski aparati (IP telefoni, mobilni telefoni), ki povezani v IP telefonijo omogočajo interne klice in po želji tudi klice izven stavbe. Tako imate enotne notranje enote, ki služijo več namenom.

IP ozvočenje

Sistem IP domofonije lahko povežete z ostalimi IP sistemi, tudi s sistemom ozvočenja – npr. v primeru požara predvajate nujna obvestila po vseh zvočnikih in IP domofonih (zvočnik v domofonu je dodaten zvočnik v sistemu).

IP avdio sistem 2N NetAudio Decoder vam nudi številne sodobne funkcije:

 • iz centralne lokacije lahko predvajate obvestila tudi po drugih poslovnih enotah, oddaljenih lokacijah
 • predvajanje lahko omejite le na določene prostore (vzpostavite različne cone za predvajanje,
 • obvestila časovno nastavite (vsakič ob isti uri/datumu ali v tistem trenutku, ko to želite),
 • obvestila oddajate preko računalnika, mikrofona, mobilnega telefona.

IP avdio sistem lahko tako v trgovskem centru uporabite za predvajanje spletnega radia, obveščate zaposlene v skladišču, predvajate oglase in obvestila za za stranke, predvajate akcije na določenem oddelku, kupce spodbujate k nakupu, ponovnem obisku.

style switcher

layout styles

Dvigala

Po zakonu morajo danes zaradi večje varnosti biti vsa dvigala opremljena z napravami za dvosmerno komunikacijo. To pomeni, da mora biti v dvigalo vgrajena naprava a dvosmerno komunikacijo, ki jo nato preko PSTN, GSM ali IP linije povežemo s klicnim centrom, kjer se nam v primeru, da ostanemo v dvigalu, javi dežurna oseba in nam organizira čimprejšnjo pomoč. V naši ponudbi so naprave podjetja 2N, in sicer:

 • Lift1 – naprava za eno dvigalo
 • Lift8 – naprava, ki omogoča združitev do 8 dvigal na eno linijo
 • LiftCam – kamera v dvigalu za večjo varnost
 • Lift8 enote za po in nad kabino ter enota za strojnico
 • Enota za gasilsko dvigalo

Pripravljeni smo torej na prihodnost in z nami ste lahko pripravljeni tudi vi. Samo vprašanje časa je namreč, kdaj bo obvezna tudi enota pod in nad kabino, in sistem 2N je razširljiv in nadgradljiv tudi kasneje.


IP telefonija

Glede na sodoben trend v telekomunikacijah je IP telefonija danes praktično prava rešitev za vse nove sisteme. Postaja namreč vse bolj razvita in zato prava rešitev za sedanjost in prihodnost. Pri svojih rešitvah uporabljamo rešitve priznanih proizvajalcev opreme za IP telefonijo Innovaphone, Grandstream ter zanesljive, preproste in cenovno ugodne telefonske centrale InovaX.

Klasična telefonija

Vkolikor si želite klasičen sistem telefonije ali pa je vaš sistem že postavljen in bi ga želeli le nadgraditi, dopolniti, vam prav tako lahko ponudimo sodobne IP telefonske centrale ali klasične govorne strežnike svetovno znanega proizvajalca Alcatel-Lucent. Za vse Alcatel-Lucent sisteme namreč že več kot 12 let nudimo:

 • vzdrževanje
 • servis
 • nadgradnje
 • postavitev novih sistemov
 • pomoč pri iskanju rešitve
 • svetovanje in izvedba
style switcher

layout styles

Info točka

Če želite svoje storitve še dodatno izpopolniti, vam lahko ponudbimo IP avdio/video kit, ki lahko predstavlja info točko v poljubnem ohišju, ko kupec potrebuje informacijo - kje se nahaja določen izdelek, obvesti trgovca da je izdelka zmanjkalo na policah itd.