Domofon je naprava, ki je zunaj zgradbe izpostavljena najtežjim pogojem. Na domofon vplivajo visoka vročina, nevihte z veliko količino vode, zmrzal, ...

Poleg tega so domofoni postali tarča vandalizma. Z uporabo IP domofonov 2N je skrb za te dejavnike odveč saj kljubujejo vsem dejavnikom in ob tem obdržijo vso funkcionalnost.

Domofon z zaščito IP69K lahko potopite v vodo ali pa jih očistite z vodnim curkom temperature 80°C pri pritisku 100bar.

Priporočeni domofoni:

Ohišje domofona je izdelano iz robustnih materialov, kot sta aluminij in cink, ki zagotavljajo vsakodnevno zaščito pred vandalizmom.

Priporočeni domofoni:

IP domofone je mogoče namestiti tako, da je zaradi njihove oblike zid uporabljen za zagotavljanje dodatne zaščite.

Priporočeni domofoni:

Kontrola dostopa je del vseh modernih stavb zato IP domofoni 2N omogočajo uporabo integriranega RFID čitalca kartic, ki lahko z integracijo v obstoječ sistem kontrole dostopa zgradi celoten varnostni sistem zgradbe.

IP domofoni so opremljeni s posebnim senzorjem, ki zazna nepooblaščeno odpiranje ohišja domofona in sproži ustrezno alarmiranje.

Priporočeni domofoni:

IP domofon pred vhodom je prva naprava, ki pozdravi uporabnika ob prihodu na delovno mesto zato je mogoče v domofon s čitalcem kartic integrirati napreden sistem za registracijo delovnega časa. Tako lahko sedaj eno napravo uporabite za nadzor vrat, kontrolo dostopa in registracijo delovnega časa in tako zmanjšate stroške pri nakupu potrebne opreme.

Domofon ob določenem časovnem obdobju zažene samodejno testiranje delovanja zvočnika in mikrofona.

Priporočeni domofoni:

Domofoni samodejno beležijo dogajanje, zgodovina dogodkov pa je lahko uporabljena za nadaljno analizo.

Priporočeni domofoni: