Študija ministrstva je pokazala, da se več kot 50% vlomov zgodi z vdorom skozi vrata. 2N je zato razvil sistem za IP domofone, ki varuje vaš vhod pred nepooblaščenimi vdori.

Rele domofona je dodatno zaščiten z varnostnim relejem, z dodatnim modulom pa omogoča zaznavanje odprtih vrat in vzpostavitev alarmiranja. Tako se boste doma vedno počutili varno.

Varnostni rele varuje električno ključavnico, ki je priključena na rele IP domofona. Rele prepreči, da bi z vdorom v domofon odklenili vrata.

Priporočeni domofoni:

IP domofon lahko zazna nepooblaščeno odpiranje vrat in vzpostavi ustrezno alarmiranje ob takšnem dogodku (npr. kliče odgovorno osebo, varnostno službo, pošlje mail s sliko itd.)

Priporočeni domofoni:

IP domofon omogoča zaznavanje odprtih vrat in tako vzpostavi alarmiranje v primeru, da se vrata ne zaprejo v določenem časovnem obdobju.

Priporočeni domofoni:

Kontrola dostopa je del vseh sodobnih stavb zato IP domofoni 2N omogočajo uporabo integriranega RFID čitalca kartic, ki lahko z integracijo v obstoječ sistem kontrole dostopa izpopolni celoten varnostni sistem zgradbe.

V IP domofon lahko vgradite RFID čitalec kartic s 125kHz ali 13,56 MHz tehnologijo in tako združite domofon in kontrolo dostopa v eno samo napravo.

Priporočeni domofoni:

Čitalec kartic s podporo NFC tehnologije omogoča komunikacijo z mobinimi telefoni preko NFC komunikacijskega protokola. V praksi to pomeni, da za vstop v stavbo potrebujete le svoj mobilni telefon.

Priporočeni domofoni:

IP domofon lahko namesto slike iz integrirane kamere domofona uporabi sliko iz zunanje IP kamere.

Priporočeni domofoni:

IP domofon pred vhodom je prva naprava, ki pozdravi uporabnika ob prihodu na delovno mesto, zato je mogoče domofon s čitalcem kartic nadgraditi z naprednim sistemom za registracijo delovnega časa 2N Attendence System. Tako lahko sedaj eno napravo uporabite za nadzor vrat, kontrolo dostopa in registracijo delovnega časa in tako znižate stroške pri nakupu potrebne opreme.

IP domofon z integriranim sistemom registracije delovnega časa lahko informacije o prisotnosti zaposlenih posreduje na računalnik z nameščeno aplikacijo 2N Attendance System.

Priporočeni domofoni:

IP domofoni omogočajo uporabo časovnih profilov. Gre za funkcijo, ki poskrbi za to, da so vrata odklenjena v željenem časovnem obdobju, nato se samodejno zaklenejo (npr. v zvečer v bloku/hiši, v času uradnih ur, v času prihoda/odhoda v vrtec ali šolo itd.)

Priporočeni domofoni: