2N® Access Commander in 2N® Access Commander Box

Efektiven nadzor nad kontrolo dostopa


2N® Access Commander je inovativno programsko orodje za administracijo IP domofonov in samostojnih enot za kontrolo dostopa, ki vključuje tudi aplikacijo za registracijo delovnega časa. Aplikacijo je mogoče preprosto namestiti na virtualni strežnik, kar omogoča uporabo preko spletnega brskalnika. Za dostop do nastavitev sistema in podatkov potrebujete le računalnik ali pametni telefon.

2N® Access Commander Box je distribuiran kot prednameščen program na ultra kompaktnem računalniku. Napravo se po principu "plug and play" lahko priklopi in zažene v nekaj minutah. Naprava ne potrebuje dodeljenega strežnika, za zagon ne boste potrebovali nobenega specialista. Napravo preprosto vzamete iz škatle in jo priklopite na napajalnik in v mrežo. Rešitev je prilagojena predvsem manjšim in srednje velikim podjetjem z maksimalni številom petdesetih 2N® naprav.

2N® Access Commander virtualna naprava je zapakirana kot kompleten programski paket v .OVA formatu. Paket se nato uvozi v virtualni sistem kot so naprimer Oracle VM VirutalBox, VMware (v6.5) ali Microsoft Hyper-V. Ta tip distribucije je še posebej primeren za večja podjetja, ki že uporabljajo virtualne sisteme za ostale aplikacije (strežniki za e-pošto, baze podatkov ipd.).

  • virtualni Linux sistem
  • administracija preko spletnega brskalnika
  • beleženje prisotnosti
  • registracija delovnega časa
  • možnost izvoza podatkov

 


Zahteve za strežniški računalnik

Operacijski sistem: Katerikoli 64-bit system (Windows, Linux, OS X, Solaris)
Procesor: 2GHz (64-bit)
Spomin: 2GB
Trdi disk: 32 GB

Podprti brskalniki

Chrome (v60+), Firefox (v55+), Internet Explorer (v11+), Microsoft Edge (v40+)

Specifikacije 2N® Access Commander Box

Napajanje: 19V / 2.1A DC (40W)
Procesor: 2.24GHz (Intel® Celeron® J3160)
Trdi disk: 120GB (2.5” SSD SATA III)
Povezave: VGA, HDMI, Gigabit LAN port
Spomin: 4GB (DDR3 SODIMM memory)

Sheme primerov

Zadnje Twitter objave

Kontaktni podatki

Sledite nam