layout styles

Kontrola dostopa v domofonih

IP kontrola dostopa 2N je napreden sistem za kontrolo dostopa in beleženje prisotnosti, ki ga je mogoče uporabiti kot samostojen modul ali pa ga preprosto integrirate neposredno v IP domofone 2N.


IP kontrola dostopa 2N Access Unit

2N Access Unit je zanesljiv sistem kontrole dostopa, ki deluje na osnovi IP tehnologije. Poleg njegovega sodobnega izgleda vas bo navdušila tudi njegova preprosta uporaba, saj v eni napravi združuje IP RFID čitalec kartic z NFC podporo in kontroler.

style switcher
layout styles

Tipkovnica na dotik 2N Access Unit TouchKeypad

Kontrola dostopa s tipkovnico na dotik za vnos PIN kode. Naprava je opremljena z zaslonom na dotik, ki hitro in zanesljivo zazna vsako vašo izbiro. Vsak uporabnik ima lahko svojo unikatno kodo za dostop ali pa je koda enotna za celoten sistem ali oddelek.


Bluetooth kontrola dostopa 2N Access Unit Bluetooth

2N Access Unit Bluetooth je zanesljiv sistem kontrole dostopa, ki deluje na osnovi IP tehnologije. Poleg njegovega sodobnega izgleda vas bo navdušila tudi njegova preprosta uporaba, saj v eni napravi združuje Bluetooth čitalec in kontroler. Vse kar potrebujete je LAN omrežje in spletni brskalnik, ki služi kot orodje za administracijo sistem.

style switcher
layout styles

Čitalec prstnih odtisov 2N Access Fingerprint

2N Access Unit Fingerprint Reader je zanesljiv sistem kontrole dostopa, ki deluje na osnovi IP tehnologije. Poleg njegovega sodobnega izgleda vas bo navdušila tudi njegova preprosta uporaba, saj v eni napravi združuje čitalec prstnih odtisov in kontroler. Vse kar potrebujete je LAN omrežje in spletni brskalnik, ki služi kot orodje za administracijo sistem.


Registracija delovnega časa 2N Access Commander

2N Access Commander je inovativno programsko orodje za administracijo IP domofonov in samostojnih enot za kontrolo dostopa, ki vključuje tudi aplikacijo za registracijo delovnega časa.

style switcher