layout styles

2N® Mobile Key

Aplikacija 2N® Mobile Key vaš mobilni telefon pretvori v RFID kartico. Če je vaš vhod opremljen z 2N® IP kontrolo dostopa ali IP domofonom, je vse kar potrebujete to, da na čitalec kartic prislonite vaš mobilni telefon. Aplikacija za komunikacijo uporablja NFC ali Bluetooth tehnologijo.


2N® IP Eye

Aplikacija 2N® Helios IP Eye je brezplačna aplikacija, ki omogoča videonadzor več IP domofonov. Dodatna funkcija aplikacije je pop-up slika ob klicu iz IP domofona in odklepanje vrat brez potrebe po javljanju na klic. V primeru, da že imate IP avdio telefonski aparat lahko s pomočjo aplikacije svoj sistem nadgradite s funkcijo video nadzora.

style switcher

layout styles

2N® Network Scanner

Aplikacija 2N® Helios IP Network Scanner je brezplačna aplikacija za iskanje IP domofonov 2N® Helios IP v omrežju. Aplikacija samodejno pregleda omrežje in izpiše seznam IP domofonov z njihovimi naslovi in serijskimi številkami. Aplikacija tako poenostavi administracijo IP domofonov v primeru dinamičnega dodeljevanja IP naslova.


MY2N APP

MY2N APP je storitev v oblaku, ki omogoča video komunikacijo z vašim IP domofonom ne glede na to kje se nahajate. Poleg stalnega video nadzor vam aplikacija omogoča oddeljno odklepanje vrat.

style switcher

layout styles

2N® Access Commander

2N® Access Commander je inovativno programsko orodje, ki omogoča administracijo kontrole dostopa, IP domofonov in sistema za registracijo delovnega časa. Aplikacija je nameščena na virtualnem strežniku in omogoča dostop do nastavitev preko računalnika ali pametnega telefona, kar pomeni, da uporabnik ne potrebuje namestiti posebnih aplikacij. Dostop do posameznih nastavitev je omejen z uporabniškimi pravicami.