layout styles

Video snemalnik 2N Lift8 Camera modul

The 2N Lift 8 Camera modul je snemalnik, ki ob priklopu na IP kamero zagotavlja zajemanje slik iz dvigala ali nadzorovanega obmocja. Naprava ob določenem časovnem obdobju sliko iz kamere shrani na microSD kartico. Rešitev tako omogoča stalen nadzor dvigala in tako poveča varnost pred vandalizmom.


IP pretvornik 2N 2Wire za dvigala

2N 2Wire za dvigala je praktičen pretvornik, ki vam omogoča priklop IP naprave v kabini dvigala. Ena izmed njegovih prednosti je dejstvo, da v dvigalo ni potrebno dodajati novega kabla, saj IP napravo priključite na obstoječe spuščeni kabel.

style switcher

layout styles

Najava nadstropij 2N Floor Annunciator

2N Floor Annunciator je preprosta komunikacijska naprava, ki je namenjena za namestitev v kabini dvigala. Glavna funkcija naprave je informiranje oseb v dvigalu o trenutnem nadstropju vsakič ko se dvigalo ustavi. Poleg številke nadstropja naprava uporabnika obvešča o smeri gibanja, odpiranju/zapiranju vrat, preobremenjenosti dvigala, …


Naprava za naglušne 2N Induction Loop

2N Induction Loop je elektronska naprava, ki brezžično prenaša zvok od avdio naprave do osebe s slušnim aparatom. Z uporabo naprave tako zagotovite ustreznost standardom poleg tega pa osebi s slušnim aparatom zagotovite boljšo slišnost.

style switcher