layout styles

2N Mobile Key

Aplikacija 2N Mobile Key vaš mobilni telefon pretvori v RFID kartico. Če je vaš vhod opremljen z 2N IP kontrolo dostopa ali IP domofonom, je vse kar potrebujete to, da na čitalec kartic prislonite vaš mobilni telefon. Aplikacija za komunikacijo uporablja NFC ali Bluetooth tehnologijo.


2N Helios IP Network Scanner

Aplikacija 2N Helios IP Network Scanner je brezplačna aplikacija za iskanje IP domofonov 2N Helios IP v omrežju. Aplikacija samodejno pregleda omrežje in izpiše seznam IP domofonov z njihovimi naslovi in serijskimi številkami. Aplikacija tako poenostavi administracijo IP domofonov v primeru dinamičnega dodeljevanja IP naslova.

style switcher

layout styles

2N Access Commander

2N Access Commander je inovativno programsko orodje, ki omogoča administracijo kontrole dostopa, IP domofonov in sistema za registracijo delovnega časa. Aplikacija je nameščena na virtualnem strežniku in omogoča dostop do nastavitev preko računalnika ali pametnega telefona, kar pomeni, da uporabnik ne potrebuje namestiti posebnih aplikacij. Dostop do posameznih nastavitev je omejen z uporabniškimi pravicami.